Realiza búsquedas
Obtener Adobe Flash Player
Catalan
Generalitats
Activitats
Mitjans
Congressos, Cursos, Notícies
Contacte
Extres
Informació per pacients
Catalan > Páginas > Inicio
Inicio

Benvinguts a la Pàgina Oficial del Servei de Neurocirurgia de l'Hospital MAZ

Aquesta institució Hospitaria és el Centre de referència assistencial de MAZ (MCSS número 11).

Es tracta d'una entitat situada a Saragossa (Espanya), col · laboradora de la Seguretat Social i dirigida de preferència a l'assistència de patologies d'origen laboral.

L'Hospital constitueix en centre de l'activitat de MAZ, que abasta tot el territori nacional a través de diferències Delegacions.

El Servei de Neurocirurgia atén, per tant, casos de tota la geografia nacional, centralitzant l'activitat que en matèria de patologia del sistema nerviós i columna vertebral li és remesa des Aragó o de les diferents comunitats autònomes en què MAZ té delegacions.

A través d'aquesta web pretenem donar a conèixer el nostre treball, i alhora oferir un seguit de recursos assistencials d'utilitat per a diferents destinataris, com ara pacients candidats potencials a la nostra actuació, Metges de qualsevol especialitat interessats en Medicida laboral o en l'àrea de les NeuroEspecialidades, i públic en general.

Esperem que el contingut sigui d'utilitat al visitant i contribueixi a apropar la nostra activitat assistencial als professionals de la salut i en definitiva a l'usuari dels serveis assistencials que és a qui, en última instància, es dirigeixen tots els nostres esforços.

        >  Articles i treballs de divulgació
     >  Protocols d'Infermeria
     >  Guies Cliniques
     >  Banc d'imatges
     >  Casos comentats
     >  Programes, Exemples i Utilitats